Nyheter, Våra produkter

Nasiol PPFGuard Nano Ceramic Coating: Öka Livslängden på Dina Lackskyddsfilmer med Sipomax

När det gäller att skydda och förlänga livslängden på dina lackskyddsfilmer, är Nasiol PPFGuard Nano Ceramic Coating en toppmodern lösning. Denna flexibla nanobeläggningsprodukt, tillgänglig hos Sipomax, erbjuder en rad fördelar som gör den till ett oumbärligt verktyg för både professionella detaljister och bilentusiaster. I denna artikel utforskar vi i detalj vad som gör Nasiol PPFGuard till ett så effektivt och eftertraktat val.

Vad är Nasiol PPFGuard Nano Ceramic Coating?

Nasiol PPFGuard Nano Ceramic Coating är en innovativ produkt som är speciellt utformad för att öka prestandan och livslängden hos lackskyddsfilmer. Den appliceras i två lager med en mycket kort väntetid mellan skikten, vilket gör applikationsprocessen snabb och effektiv. Prissatt till 1.100,00kr inkl. moms, erbjuder denna beläggning en mängd skyddande egenskaper som inte bara bevarar utseendet på dina ytor, utan även förbättrar deras motståndskraft mot olika faktorer.

Fördelar med Nasiol PPFGuard

 • Hydrofoba Egenskaper: Nasiol PPFGuard ger en hög grad av vattenavvisande egenskaper, vilket gör att vatten och smuts lätt rinner av ytan.
 • UV-beständighet: Denna beläggning skyddar mot skadliga UV-strålar som kan orsaka färgblekning och skador över tid.
 • Lättrengjorda Ytor: Ytan blir enklare att rengöra tack vare beläggningens smutsavvisande egenskaper.
 • Ingen Blockerande Självläkande Effekt: Beläggningen påverkar inte PPF

  självläkande egenskaper.

 • Långvarigt Skydd: Upp till 18 månaders hållbarhet, vilket säkerställer långvarigt skydd och bevarande av ytan.

Appliceringsområden för Nasiol PPFGuard

Nasiol PPFGuard är extremt mångsidig och kan appliceras på olika typer av lackskyddsfilmer (PPF), inklusive matt och transparent polyuretan (PU), högkvalitativa PVC-filmer och vinyler. Det är viktigt att notera att produkten inte bör användas på ytbehandlingar inklusive PPF av låg kvalitet, PPF med bubblor, absorberande ytor, tillfälliga vägfilmer, invändiga fönstertoner eller någon film utan motståndskraft mot lösningsmedel.

Steg för Applicering

För att säkerställa optimal prestanda och långvarigt skydd är det viktigt att följa rätt applikationsteknik:

 1. Rengör Ytan: Innan applicering måste ytan vara helt ren och fri från smuts och damm.
 2. Applicera Första Lagret: Applicera det första lagret av Nasiol PPFGuard jämnt över ytan.
 3. Vänta Kort Tidsintervall: Låt det första lagret torka under den rekommenderade korta tidsintervallet.
 4. Applicera Andra Lagret: Applicera det andra lagret för att säkerställa fullständig täckning och maximalt skydd.
 5. Torka och Härda: Låt beläggningen torka och härda enligt tillverkarens instruktioner.

Varför Välja Nasiol PPFGuard från Sipomax?

Sipomax är en betrodd återförsäljare av högkvalitativa bilvårdsprodukter, och Nasiol PPFGuard är inget undantag. Här är några skäl till varför du bör välja denna produkt från Sipomax:

Hög Kvalitet och Prestanda

Nasiol är känt för att tillverka produkter av högsta kvalitet som erbjuder utmärkt prestanda. PPFGuard är utformad för att möta och överträffa de höga krav som ställs av professionella detaljister och bilentusiaster.

Långvarigt Skydd

Med upp till 18 månaders hållbarhet erbjuder Nasiol PPFGuard långvarigt skydd som bevarar utseendet och integriteten hos dina lackskyddsfilmer. Detta innebär att du kan njuta av en vacker och välskyddad yta under en längre tid, utan att behöva oroa dig för konstant underhåll.

Enkel Applicering

Den enkla applikationsprocessen med två lager och kort väntetid mellan skikten gör Nasiol PPFGuard till ett praktiskt val för både professionella och amatörer. Det krävs ingen omfattande utbildning eller specialutrustning för att applicera denna beläggning effektivt.

Professionellt Rekommenderad

Nasiol PPFGuard rekommenderas starkt för professionella detaljister som söker en pålitlig och effektiv lösning för att skydda sina kunders fordon. Dess avancerade formula och högpresterande egenskaper gör den till ett förstahandsval för många i branschen.

Slutsats

Nasiol PPFGuard Nano Ceramic Coating är en kraftfull och mångsidig lösning för att skydda och förbättra prestandan hos dina lackskyddsfilmer. Med sina hydrofoba, UV-beständiga och lättrengjorda egenskaper erbjuder denna beläggning överlägsen skydd och livslängd. Oavsett om du är en professionell detaljist eller en bilentusiast som vill bevara ditt fordons utseende, är Nasiol PPFGuard från Sipomax det perfekta valet.

Besök Sipomax idag och investera i Nasiol PPFGuard Nano Ceramic Coating för att säkerställa att dina lackskyddsfilmer får det bästa möjliga skyddet. Köp den nu via länken nedan:

Köp Nasiol PPFGuard Nano Ceramic Coating från Sipomax

Skydda ditt fordon med Nasiol PPFGuard och upplev skillnaden med en högkvalitativ nanobeläggningsprodukt

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *